Wednesday, 2 May 2012


AS a location we decided to change our plan as we tested some shots outside and the lighting wasn't right so therefore we decided to film inside in the corridor where there was a window on one side to natural light was let in. We made sure we were filming during day light so that the natural light was able to come in and not make the shots look too dark. Also the reason why we chose the film here was to try and make it as authentic as possible as the corridor made it clear that we were filming in a school.
This is where we shot the tilt, up down shots of each character, we chose here as it was a blank canvas and the places we chose originally didn't work due to many things such as lighting, not being free and we needed an encloses space that the characters could walk around in their costumes and not offend or get in the way of anyone.

No comments:

Post a Comment